دوستان همانطور که میدونید سمینار سیاره سرخ با ادعای اجرایی نو و متفاوت هم از لحاظ کیفیت محتوا و هم از لحاظ شیوه ارائه در دانشگاه آزاد مبارکه اطلاع رسانی شده بود و خوشبختانه اکنون به گفته بسیاری از دانشجویان، مسئولین و اساتید دانشگاه میشه با افتخار گفت که مسئولین برگزاری سمینار سیاره سرخ با تلاش چند ماههای که برای این اجرا انجام دادند، تونستند برنامه ای را در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار کنند که بی شک تا به حال هیچ برنامهای در این سطح و به این صورت در این دانشگاه برگزار نشده بود.
در واقع این سمینار به ادعای خودش در زمینه کیفیت و شیوه ارائهای پرقدرت، عمل کرد و نتیجه اون الگویی شد برای ارائهی کارهایی متفاوت در مقابل همایشها و سمینارهایی با توضیحات ساده و محیط سرد و کسل کننده که در اون به ارائه مقالات علمی پرداخته میشه.
به شکلی که یک سمینار علمی که بر پایهی یک تحقیق دانشجویی (
طرح تحقیقاتی آقای رامین باطنی پرور) استوار بود، با همکاری قابل تقدیر سه نفر از دانشجویان و دوستان دیگر (
سرکار خانم زینب رضایی، جناب آقای مهندس صادق ابوطالبی و جناب آقای حسین باقری) تونست سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد مبارکه را که به ندرت پر میشه (گاه برای همایشهایی که اساتید و دانشجویان مختلفی در اون به ارائهی مقاله میپردازند) با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه و میهمان هایی که از سایر دانشگاه ها، گروه ها و مراکز علمی و به صورت علاقمند از خارج دانشگاه برای این سمینار اومده بودند، علی رغم برآورد برخی از مسئولین دانشگاه، پر کنه و برنامهای باشه که نمونهی مشابهی از اون از لحاظ محتوا و شیوه ارائه تا به حال در دانشگاه مبارکه برگزار نشده باشه و خود الگویی برای تلاش آینده دانشجویان در زمینه تحقیقات و ارائهی با کیفیت نتایج اون به جامعه علمی دانشگاه خود و سایر مراکز علمی کشور باشه.
چند خط از زبان ارائه دهنده سمینار سیاره سرخ (رامین باطنی):
برای تهیه مطالب، تصاویر، ویدئو ها و ... طی حداقل یک سال گذشته تلاش بسیاری شده بود. به صورتی که خیلی از مطالب و فایل های برنامه روز سمینار با روزها و هفتهها جستجو و ساعتهای متمادی بسیاری برای تنظیم و ساخت، برای طرح تحقیقاتی و روز سمینار آماده شده بود. دریافت مجوزها و اطلاع رسانی داخل و خارج دانشگاه، تنظیم و تحویل دعوت نامهها و... کار به ظاهر سادهای میرسه ولی در واقع کار سختیه. دوستان از جمله خانم رضایی در این بخش واقعا به من کمک کردند.
با اینکه امکانات در سالن آمفی تئاتر اون طور که نیاز داشتیم نبود ولی با تلاش بچهها تونستیم تا ساعت 12:30 شب قبل از روز برگزاری سمینار، محیط، دستگاهها، صدا، تصویر و ... را برای برگزاری سنگین ترین کار ارائهی مالتی مدیایی که تا بحال در دانشگاهمون قرار بود روی پرده بره، تنظیم کنیم.
برای ارائهی یک کار با کیفیت مشکل صدا و امکانات سخت افزاری کامپیوتری داشتیم. هرچند به لحاظ این که خودمون مهندسی کامپیوتر خوندیم از نظر نرم افزاری چیزی کم نگذاشته بودیم و سعی کردیم برای کمبودهای سخت افزاری هم راه حلهایی پیدا کنیم.
توی آماده سازی کامپیوترها آقای مهندس ابوطالبی خیلی کمک کردند.
توی تنظیم و هماهنگی نرم افزاری برای روز سمینار هم آقای باقری کمک بسیار زیادی به من کردند. به طوری که تا آخرین ساعات روز قبل از سمینار تونستیم به یک تنظیم مناسب (با وجود ضعف امکانات) برسیم.
بالاخره شرایط یک سمینار با تلاش و هماهنگیهای چند ماهه برای اجرایی متفاوت آماده شد.
قصد داشتیم تا با صدا، موزیک، تصاویر، ویدئوها و یک ارائهی پر قدرت در کنار محتوای علمی برنامه که طی یک تحقیق یک ساله بدست اومده بود کاری نوین و نمونه ارائه بدیم.
خداوند هم با ما یار بود و خوشبختانه تونستیم یک سمینار تقریبا دو ساعته را در عین ناباوری بدون افت توجه حضّار تا آخرین لحظهی برنامه پیش ببریم.
این اولین ارائهی این سمینار بود، مسلما کاستی ها و اشکالاتی هم بوده که امیدواریم در صورت برگزاری مجدد این سمینار در مراکز علمی دیگه اون ها را هم رفع کنیم.
درد دلهای دیگری هم هست، مثل هزینههای اطلاع رسانی، برگزاری و... این سمینار که بر عهده ارائه دهنده اون قرار داشت و دانشگاه، به ما در این زمینه کمک چندانی نکرد. قرار را بر این گذاشتند که از محل بودجه طرح تحقیقاتیای که برای تایید به تهران فرستاده شده خرج این سمینار داده بشه. واضحه که ربطی بین اون مبلغی که برای هزینه های تحقیق من در نظر گرفته شده با یک سمینار علمی در دانشگاه آزاد مبارکه وجود نداره. اون یک تحقیق بوده و این یک سمینار ولی در نهایت تقریبا تمام هزینه ها را متوجه ارائه دهنده این برنامه کردند.
با این حال جا داره که از معاونت پژوهشی دانشگاه و البته آقای مهندس آقاجانی که از اون چه میتونستند انجام بدند تا حد ممکن برای اجرای مناسب برنامه ما بهره بردند سپاس گزاری کنم.
از خانم مهندس مجیدی هم باید سپاس گزاری کنم که به من این فرصت را دادند تا به وعدهای که داده بودم عمل کنم و این سمینار را به این شکل آماده کنم. همچنین تشکر کنم که روز سمینار نیز همراه ما بودند و حضور و صحبت هاشون برای ما آرامش خاصی را به همراه داشت.
از همه دوستانی هم که از خارج دانشگاه (دوستان و دانشجویان فارقالتحصیل، از سایر دانشگاه ها، مراکز علمی، نجوم و ...) برای این سمینار تشریف آورده بودند سپاس گزارم.
همچنین از بخش روابط عمومی (هرچند دوربین اصلی کمی دیر رسید و ...) و از کلیه دوستانی که در این برنامه به شیوه ای ما را یاری دادند تشکر میکینم.
در بخش استراحت میان برنامه سمینار، دست نوشته هایی نیز با اجرای زیبای مجری برنامه خوانده شد. شاید برای دوستان سوال باشه که این نوشته های زیبا مال چه کسی بود؟
نوشته هایی که در زمان استراحت و پذیرایی برنامه (پیش از پخش ویدئو کلیپ) خوانده شد (کاش میشد...) از نوشتههای دختری به نام ژیــــلا انتخاب شده بود که در اثر بیماری MS ي که داشت چند وقت پیش از میان ما رفت. در همین تالار گفتگو در
این تاپیک میتونید برخی از نوشتههای اون را پیدا کنید.
سپاس از دوستانی که برای اجرای این سمینار تلاش کردند:
در پایان برنامه سمینار سیاره سرخ ضمن ارائه لوح تقدیر از جانب دانشگاه آزاد مبارکه به تهیه کننده و ارائه دهنده این سمینار، به سه نفر دیگر از دوستانی که همکاری قابل تقدیری برای برگزاری این سمینار با آقای رامین باطنی پرور داشتند یعنی سرکار خانم رضایی، جناب آقای مهندس ابوطالبی و جناب آقای حسین باقری، نیز از جانب دانشگاه آزاد مبارکه لوح تقدیر تعلق گرفت و از جانب مجری طرح تحقیقاتی "بررسی چند جانبه پروژه سفر کاوشگرهای Spirit، Opportunity و Phoenix به سیاره مریخ" نیز به رسم یاد بود سپاس نامه و هدیهای (یک عدد سیم کارت اعتباری ایرانسل) تقدیم شد.
جوایز برندگان مسابقه سمینار سیاره سرخ نیز طبق قول از پیش داده شده در سمینار، شامل 3 جایزه ویژه و جوایز اشتراک اینترنت میباشد. اسامی برندگان بزودی در همین بخش موضوعی اعلام خواهد شد.
جوایز ویژه آن از طرف آقای رامین باطنی و سایر هدایا (اشتراک اینترنت) از طرف دانشگاه آزاد مبارکه تقدیم برندگان مسابقه خواهد شد.
با سپاس از تمامی عزیزان شرکت کننده و یاری دهندهی ما در سمینار علمی سیاره سرخ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه.